Особливості формування та використання оборотних активів підприємства - Аскерова Лале Ніямеддін кизи; Askerova Lale (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади формування та використання оборотних активів підприємства. Проаналізовано склад і структуру оборотних активів АТ «Укрпошта», оцінено ефективність їх використання, виявлено основні проблеми в системі управління. На основі проведеного аналізу запропоновано рекомендації щодо удосконалення політики управління оборотними активами для підвищення ефективності господарської діяльності підприємства.
Features of the formation and use of the enterprise current assets
Аскерова, Лале Ніямеддін кизи. Особливості формування та використання оборотних активів підприємства = Features of the formation and use of the enterprise current assets : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / Лале Ніямеддін кизи Аскерова ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 82 с.
Keywords: оборотні активи; фінансовий аналіз; фінансова стійкість; платоспроможність; ефективність; управління; ліквідність; оптимізація; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; current assets; financial analysis; financial stability; solvency; efficiency; management; liquidity; optimization