Особливості роботи електродвигунів у генераторному режимі в багатодвигунних підйомно-транспортних механізмах - Волянська Я. Б.; Волянський С. М.; Волянський Ю. С.; Баланський В. П.; Ковальчук М. С.; Volianska Ya.; Volyanskyy S.; Balanskyy V.; Kovalchuk M. (My University, 2023)
В роботі розглянути особливості конструктивних схем із залежним та незалежним виконанням електромеханічних систем багатодвигунних підйомно-транспортних механізмів. Доведено доцільність розробки і використання в подібних електромеханічних системах універсального електротехнічного пристрою накопичення електричної енергії з подальшим його резервуванням, який дозволяє спростити конструкцію систем і, відповідно, зменшити витрати на їх конструктивне виконання та експлуатацію.
Features of the operation of electric motors in generator mode in multi-motor lift and transport mechanisms
Особливості роботи електродвигунів у генераторному режимі в багатодвигунних підйомно-транспортних механізмах = Features of the operation of electric motors in generator mode in multi-motor lift and transport mechanisms / Я. Б. Волянська, С. М. Волянський, Ю. С. Волянський, В. П. Баланський, М. С. Ковальчук // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 318–320.