Персоналізовані програми тренувань у силовому фітнесі - Молотильнікова В.С.; Прилуцька Ю.Л. (“Innovative scientific research: theory and practice", 2023)
Силовий фітнес став дуже популярним серед людей, які хочуть покращити свою фізичну форму, збільшити м'язову масу або просто підтримувати своє тіло в хорошій формі. Однак, кожна людина має свої унікальні цілі, фізичні можливості та потреби. Тому персоналізовані програми тренувань у силовому фітнесі стають все більш популярними.
Персоналізовані програми тренувань у силовому фітнесі / В.С. Молотильнікова, Ю.Л. Прилуцька // “Innovative scientific research: theory and practice” (November 21-24, 2023) Stockholm, Sweden. International Science Group. 2023. Pp 307-310
Keywords: персоналізовані програми; силовий фітнес; індивідуальний підхід