Бухгалтерський облік і економічний аналіз операцій з грошовими коштами підприємства (на матеріалах ТОВ «ПМЦ Некрасенка») - Каліновська, Марина (My University, 2021)
В даній кваліфікаційній роботі висвітлено економічну сутність, класифікаційні ознаки, еволюцію поглядів відносно поняття грошових коштів. Виявлено важливість окремих грошових теорій для розвитку грошових коштів, як об'єкту бухгалтерського обліку і економічного аналізу. На основі логічного аналізу категорії «грошові кошти» визначено, які саме складові є еквівалентами грошових коштів. Проведено аналіз господарської діяльності ТОВ «ПМЦ Некрасенка», здійснено поглиблений фінансовий аналіз його показників. З'ясовано, що за досліджуваний період діяльність підприємства є неприбутковою, нерентабельною і неліквідною. Проведено також аналіз грошових коштів підприємства. Окрему увагу приділено організації бухгалтерського обліку і економічного аналізу операцій з грошовими коштами, в зв'язку з чим було виявлено певні недоліки. З'ясовано, що на підприємстві охорона праці налагоджена на високому рівні.
Каліновська, М. М. Бухгалтерський облік і економічний аналіз операцій з грошовими коштами підприємства (на матеріалах ТОВ "ПМЦ Некрасенка" : робота бакалавра ; спец. 071 "Облік і оподаткування" / М. М. Каліновська ; наук. кер. Н. В. Гавриленко – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 77 с.
Keywords: грошові кошти; бухгалтерський облік; економічний аналіз; розрахунки; платежі