Використання соціальної мережі "Instagram" для просування товарів в Інтернеті: товарообіг речей, брендів, образів?.. - Квасниця, В. В.; Гончарова, О. О. (Миколаїв: НУК, 2022)
У тезах доповіді відображена проблема використання платформи соціальної мережі Instagram для просування брендів товарів та медійних образів людей. Наголошується на тому, що даний ресурс сприяє об'єктивації людини, робить її цілковитим медійним продуктом, який, втім, програє багатогранності живої особистості і є симулякром останньої.
Квасниця, В. В. Використання соціальної мережі «Instagram» для просування товарів в інтернеті: товарообіг речей, брендів, образів? ... / В. В. Квасниця, О. О. Гончарова // Матеріали ІІ всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 182–183.
Keywords: Instagram; бренд; товар; особистість; медіа-образ