Розробка та дослідження ГТА з регенерацією тепла відхідних газів ГТД потужністю 16000 кВт для компресорної станції - Савенко Юлія Володимирівна (My University, 2023)
У роботі виконані розробка та дослідження газотурбінного агрегата з регенерацією тепла відхідних газів потужністю 16000 кВт для компресорної станції. Послідовно освітлені наступні питання: розроблено математичну модель для дослідження термодинамічного циклу та досліджено схему і термодинамічний цикл агрегата з регенерацією тепла відхідних газів; проведено оптимізацію та аналіз параметрів термодинамічного циклу агрегата з регенерацією тепла відхідних газів; проведено термодинамічні та теплові розрахунки циклу та схеми агрегата; виконані необхідні конструктивні розрахунки; проведений огляд заходів з техніки безпеки та охорони праці, а також заходи по захисту навколишнього середовища на компресорній станції.
Савенко, Ю. В. Розробка та дослідження ГТА з регенерацією тепла відхідних газів ГТД потужністю 16000 кВт для компресорної станції : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Ю. В. Савенко ; наук. кер. М. В. Ващиленко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 93 с.
Keywords: газотурбінна установка; компресорна станція; ефективність; витрата палива; тепловий розрахунок; габаритний розрахунок; 142 ''Енергетичне машинобудування''; gas turbine installation; compressor station; efficiency; fuel consumption; thermal calculation; overall calculation