Концепція проактивного управління проєктами в умовах VUCA-BANI-світів - Дяченко П. В.; Шадура Д. О.; Леус Н. Г.; Dyachenko Pavlo; Shadura Dmytro; Leus Natalia (My University, 2023)
В роботі розглядається проактивне управління проєктами в умовах VUCA та BANI-світу. Здійснюється аналіз, як аспекти невизначеності, змін та викликів впливають на сучасне управління проєктами. Розглядається концепція проактивного управління через призму VUCA та BANI-світів, яка враховує всі вісім принципів VUCA, BANI, що в подальшому сприятиме успішності реалізації проєктами в умовах турбулентності бізнес-середовища. Гнучкість, адаптивність та систематичний аналіз стають ключовими елементами на шляху досягнення результативності.
The concept of proactive project management in VUCA- BANI-worlds
Дяченко, П. В. Концепція проактивного управління проєктами в умовах VUCA-BANI-світів = The concept of proactive project management in VUCA- BANI-worlds / П. В. Дяченко, Д. О. Шадура, Н. Г. Леус // Матеріали VIII міжнар. наук.-практ. конф. "Project, Program, Portfolio Management". У 2 т. – Одеса : ІШІР, 2023. – Т. 1. – С. 11–15.
Keywords: управління; проєкт; проактивність; VUCA-світ; BANI-світ; концепція; management; project; proactivity; VUCA world; BANI world; concept