Аварія ПА "Titan" компанії Ocean Gate – уроки трагедії: від проривного стартапу до глибоководної катастрофи - Трушляков Є. І.; Trushliakov Eugeniy (My University, 2023)
Проаналізовано відомі з відкритих джерел матеріали, щоб зрозуміти фактори, що призвели до катастрофічної загибелі ПА «Титан» у червні 2023 року при зануренні до «Титаніка», та допомогти гарантувати, що подібна трагедія не повториться у майбутньому.
Catastrophe of ocean gate’s "Titan" – lessons of the tragedy: from breakthrough startup to deep sea disaster
Трушляков, Є. І. Аварія ПА "Titan" компанії Ocean Gate – уроки трагедії: від проривного стартапу до глибоководної катастрофи = Catastrophe of ocean gate’s "Titan" – lessons of the tragedy: from breakthrough startup to deep sea disaster / Є. І. Трушляков // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 19–21.