Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері - Гетьман Н. Ю.; Getman N. (My University, 2024)
Гетьман Н.Ю. "Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері" – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр". – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади розвитку та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Проведено оцінку ринку виробництва морозива та обгрунтована бізнес-ідея створення підприємства. У практичній частині розроблено бізнес-план створення підприємства в сфері виробництва морозива, який довів високу ефективність проєкту.
Development and substantiation of the business plan for the development of the enterprise
Гетьман, Н. Ю. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у виробничій сфері = Development and substantiation of the business plan for the development of the enterprise : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / Н. Ю. Гетьман ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 72 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 051 "Економіка"; enterprise; planning; business plan; economic efficiency