Моніторинг поверхневих вод Миколаївської області за показниками хімічного споживання кисню в умовах гетерогенного фотокаталізу - Кельїна, С. Ю.; Цимбал, Д. О.; Трохименко, Г. Г.; Сухарева, А. С. (My University, 2015)
Розроблено і вдосконалено методику визначення хімічного споживання кисню (ХСК) в умовах гетерогенного фотокаталізу. Здійснено порівняльний аналіз результатів визначення ХСК арбітражною та розробленою методиками досліджуваних органічних речовин з відомими концентраціями. Проведено моніторинг досліджуваних вод арбітражним та вдосконаленим фотокаталітичним методами визначення ХСК. На основі отриманих даних зроблено висновок, що удосконалену методику можна використовувати під час аналізу якості природних і стічних вод.
Моніторинг поверхневих вод Миколаївської області за показниками хімічного споживання кисню в умовах гетерогенного фотокаталізу / С. Ю. Кельїна, Д. О. Цимбал, Г. Г. Трохименко, А. С. Сухарева // Наук. вісн. НЛТУ України. – Львів, 2015. – Вип. 25.6. – С. 147–153.
Keywords: моніторинг навколишнього середовища; окиснюваність; хімічне споживання кисню (ХСК); фотокаталіз; полютанти