Переваги проектної роботи у викладанні іноземної мови - Смуглякова, М. К.; Smuglyakova, M. K. (My University, 2010)
В статті аналізуються переваги проектних методів над іншими традиційними методиками. Також стаття визначає загальні етапи проектної роботи
Смуглякова, М. К. Переваги проектної роботи у викладанні іноземної мови / М. К. Смуглякова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 127–129.
Keywords: проект; переваги; етапи; дослідницькі навички; мотивація; project; advantages; stages; research skills; motivation