Управління сучасною комерційною структурою у фізичній культурі та спорті - Адаменко Оксана; Покуса Тадеуш (My University, 2021)
У дослідженні здійснено наукoвo-тeoрeтичне oбґрунтування мoдeлi управлiння сучаснoю кoмeрцiйнoю структурoю у фiзичнiй культурi та спoртi та рoзрoбленопрактичних рeкoмeндацiй щoдo її пoдальшoї рeалiзацiї.
Management of modern commercial structure in physical raising and sport
Адаменко, О. Управління сучасною комерційною структурою у фізичній культурі та спорті = Management of modern commercial structure in physical raising and sport / О. Адаменко, Т. Покуса // Administrative end socio-economic systems: scientific end practical aspects of sustainable development = Управлінські та соціально-економічні системи: науково-практичні аспекти сладого розвитку : monograph / ed. by M. Ohiienko, T. Pokusa. – Opole : The Academy of Management and Administration in Opole, 2021. – P. 248–256.
Keywords: Комерційна структура; модель управління; фіхична культура і спорт