Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства - Турпакова Яна Іванівна; Turpakova Yana (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади аналізу фінансових результатів підприємства. Проведений аналіз фінансових результатів діяльності ПрАТ «Завод ''Фрегат''» за 2022–2023 роки. Запропоновані напрями підвищення фінансових результатів діяльності ПрАТ «Завод ''Фрегат''».
Analysis of financial results of the company
Турпакова, Я. І. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства = Analysis of financial results of the company : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / Я. І. Турпакова ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 88 с.
Keywords: фінансові результати; аналіз фінансових результатів; фінансовий аналіз; прибуток; управління фінансовими результатами; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; financial results; analysis of financial results; financial analysis; profit; management of financial results