Вдосконалення математичної моделі розрахунку робочого процесу газових двигунів з врахуванням особливостей газоподібних палив - Литвин, С. М.; Швець, І. А.; Litvin, S. M.; Shvets, I. A. (My University, 2010)
Розглянуто питання вдосконалення математичної моделі розрахунку робочого процесу газових двигунів, за рахунок обліку складу та фізико-хімічних властивостей газових палив.
Литвин, С. М. Вдосконалення математичної моделі розрахунку робочого процесу газових двигунів з врахуванням особливостей газоподібних палив = Improvement of mathematical model for calculation of working process of gas engines taking into account characteristics of gaseous fuels / С. М. Литвин, І. А. Швець // Вестник двигателестроения : науч.-техн. журн. – Запорожье : ОАО "Мотор Сич", 2010. – № 1. – С. 34–38.
Keywords: Газовий двигун, робочий процес, паливний газ, універсальна газова стала, показник адіабати, теплоємкість; газовий двигун; робочий процес; паливний газ; універсальна газова стала; показник адіабати; теплоємкість; gas engine; working process; fuel gas; universal gas constant; adiabatic index; heat capacity