Проблема визначення мети виховної роботи куратора студентів-іноземців - Сандюк, Г. О.; Sanduk, G. O. (My University, 2013)
Проаналізована мета виховної роботи куратора. Розглянуті деякі проблеми виховної роботи куратора зі студентами-іноземцями, враховуючи досвід роботи із студентами з Туркменістану та Азербайджану. Надані пропозиції щодо проведення виховної роботи в дусі поваги до України та українського суспільства
The Problem of the Determining of the Tutor's Upbringing Goal for the Foreign Students
Сандюк, Г. О. Проблема визначення мети виховної роботи куратора студентів-іноземців / Г. О. Сандюк // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 40–41.
Keywords: куратор; виховна робота; мета виховної роботи; cтуденти-іноземці; tutor; upbringing; foreign students