Дослідження систем використання вебзастосунків управління командною взаємодією в організаціях - Козлов Олександр Юрійович (My University, 2025)
Робота складається з 101 сторінки, 9 ілюстрацій, 25 таблиць, 4 додатків та 20 джерел у списку літератури. У роботі розглянуто розробку інформаційної системи для управління командною взаємодією в ресторані. Актуальність дослідження зумовлена стрімким ускладненням внутрішніх процесів у закладах громадського харчування, де одночасно працюють офіціанти, кухарі, адміністратори, бармени та менеджери. За таких умов координація дій, швидка передача інформації та узгодження завдань є критично важливими для якості обслуговування, проте традиційні методи комунікації (усні вказівки, паперові записи, телефонні дзвінки) призводять до затримок, помилок, втрати даних і зниження продуктивності. У процесі дослідження проаналізовано існуючі рішення, сформовано вимоги користувачів, розроблено архітектуру системи, моделі бази даних, діаграми використання та компонентів. Реалізовано веб-додаток із модулями управління замовленнями, меню, графіками роботи та push-сповіщеннями, а також проведено тестування та економічне обґрунтування впровадження. Практичним результатом стала готова до використання платформа, що забезпечує швидку координацію роботи офіціантів, кухарів та адміністраторів, підвищує продуктивність персоналу, прискорює обробку замовлень та зменшує операційні втрати ресторану.
Research on the use of web applications for team interaction management in organizations
Козлов, О. Ю. Дослідження систем використання вебзастосунків управління командною взаємодією в організаціях = Research on the use of web applications for team interaction management in organizations : магістерська робота ; спец. 126 "Інформаційні системи та технології" / О. Ю. Козлов ; наук. кер. А. В. Кроптя. – Миколаїв : НУК, 2025. – 101 с.
Keywords: командна взаємодія; ресторан; веб-система; цифрова координація ресторану; push-сповіщення; розробка; база даних; 126 "Інформаційні системи та технології"; team interaction; restaurant; web system; digital restaurant coordination; push notifications; development; database