Математична модель збудника турбогенератора - Пальчиков О. О.; Дойч С. В.; Цюрисов М. П. (НУК, 2019)
Розглянута математична модель динаміки збудника турбогенератора на основі колекторного генератора постійного струму з урахуванням нелінійності магнітного ланцюга.
Пальчиков, О. О. Математична модель збудника турбогенератора / О. О. Пальчиков, С. В. Дойч, М. Л. Цюрисов // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених "Автоматика та електротехніка". – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 84–86.
Keywords: турбогенератор; системи збудження