Пространственное деформирование гибких конструкций, соединяющих судно-носитель и присоединенный объект - Лысых, А. Ю.; Лисих, А. Ю.; Lisikh, Alla (My University, 2017)
Розглянуто метод числового розв’язання задачі коливання гнучкої сполучаючої ланки морського призначення, побудований на сумісному застосуванні методу продовження по параметру і методу Ньютона-Канторовіча. Описані способи додавання динамічних навантажень і постановки граничних умов. Наведені результати рішення задачі.
Лысых, А. Ю. Пространственное деформирование гибких конструкций, соединяющих судно-носитель и присоединенный объект = Spatial deformation of flexible constructions, connecting ship-transmitter and the added object / А. Ю. Лысых // Зб. наук. пр. КНТУ. Сер. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. – Кропивницький : КНТУ, 2017. – Вип. 30. – С. 118–124.
Keywords: упругое деформирование; гибкий элемент; численные методы; пружна деформація; гнучкий елемент; чисельні методи; resilient deformation; flexible element; numeral methods