Ресурсний потенціал підприємства та напрями підвищення ефективності його використання - Мойсеєнко, Ольга Іванівна (My University, 2022)
Магістерська робота присвячена теоретичному обґрунтуванню й розробці практичних рекомендацій щодо формування і використання ресурсного потенціалу підприємства. У роботі досліджено теоретичну сутність і значення ресурсного потенціалу підприємства, його структуру. Досліджено методичні основи оцінки стану і рівня використання потенціалу підприємства. Проведено оцінку структури та стану ресурсного потенціалу ТДВ «Бриг» та здійснено аналіз сучасного рівня ефективності його використання. Запропоновано і обґрунтовано напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу ТДВ «Бриг», серед яких підвищення ефективності використання основних фондів підприємства, удосконалення системи управління оборотними фондами підприємства.
Мойсеєнко, О. І. Ресурсний потенціал підприємства та напрями підвищення ефективності його використання : магістерська робота; спец. 051 "Економіка"/ О. І. Мойсеєнко ; наук. кер. Л. О. Гришина. – Первомайськ : ПФ НУК, 2022. – 83 с.
Keywords: підприємство; ресурсний потенціал; підвищення; ефективність; 051 "Економіка"