Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансовий менеджмент" - Пулянович, О. В.; Парсяк, К. В. (My University, 2018)
Наведено загальні відомості про дисципліну, зміст лекційних та практичних занять, завдання для самостійного розв'язання за темами курсу та методичні вказівки щодо їх вирішення, перелік контрольних питань, поточний та підсумковий модульний контроль успішності, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.
Пулянович, О. В. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансовий менеджмент" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. В. Пулянович, К. В. Парсяк. - Херсон. філ. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2018. – 3 електрон. опт. диcки (DVD-ROM). – Систем. вимоги: Pentium 223 МГЦ ; ОЗП 64 Мб ; Windows 9x/Me/NT/2000/XP. – Назва з контейнера.
Keywords: управління; фінанси; підприємство; фінансовий менеджмент