Систематизація та ідентифікація загроз діяльності підприємства як передумова управління його економічною безпекою - Єфімова, Г. В.; Марущак, С. М. (My University, 2014)
У статті розглянуто сутність поняття «загроза» економічній безпеці підприємства (ЕБП). Проаналізовано сукупність класифікаційних ознак загроз економічній безпеці підприємства, визначено перелік основних групувальних ознак загроз, запропоновано методи формування множини загроз економічній безпеці підприємства.
Єфімова, Г. В. Систематизація та ідентифікація загроз діяльності підприємства як передумова управління його економічною безпекою / Г. В. Єфімова, С. М. Марущак // Вісник соціально-економічних досліджень ОНЕУ. – О. : ОНЕУ, 2013. – С. 77–85.
Keywords: систематизація загроз; ідентифікація загроз; економічна безпека підприємства; аналіз документації; планування діяльності