Методичні вказівки для практичних занять з навчальної дисципліни "Політична економія" - Вдовиченко Лариса Юріївна (My University, 2018)
Наведено тематику, плани практичних занять, критерії та шкалу оцінювання роботи студентів на практичних заняттях, а також список рекомендованої літератури з навчальної дисципліни "Політична економія". Призначено для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни "Політична економія" студентів економічних спеціальностей денної форми навчання за напрямками: 051 – Економіка; 071 – Облік і оподаткування; 072 – Фінанси, банківська справа та страхування; 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Вдовиченко, Л. Ю. Методичні вказівки для практичних занять з навчальної дисципліни "Політична економія" / Л. Ю. Вдовиченко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 48 с.