Дослідження ефективних та економічних показників роботи двигуна сільськогосподарської техніки при роботі на рослинних оліях - Доценко С. М.; Білоус І. В.; Dotsenko S. M.; Bilous I. V. (My University, 2021)
Інтенсивне зростання ціни на дизельне паливо за останні роки і пов’язані з цим збільшення собівартості сільськогосподарської продукції зумовили актуальність розробок з використання рослинного палива. В статті розглянуто роботу дизельного двигуна на паливах рослинного походження, зроблено порівняння основних ефективних та економічних показників роботи дизельного двигуна на традиційному і альтернативних видах палив.
Researching of efficient and economic perfomances engine work of the agricultural machine by using a different kinds of seed oil
Доценко, С. М. Дослідження ефективних та економічних показників роботи двигуна сільськогосподарської техніки при роботі на рослинних оліях = Researching of efficient and economic perfomances engine work of the agricultural machine by using a different kinds of seed oil / С. М. Доценко, І. В. Білоус // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 245–247.