Робоче креслення (структура, вимоги до виконання) - Воробйов, Л. П.; Ткач, Михайло Романович (My University, 2004)
Методичні вказівки ознайомлять майбутніх спеціалістів зі структурою робочого креслення та правилами його виконання. Даються рекомендації до побудови реального робочого креслення, яке б максимально відповідало вимогам нормоконтролю з подальшим використанням на виробництві. Призначені для студентів усіх курсів і факультетів, а також можуть бути корисними аспірантам та викладачам.
Воробйов, Л. П. Робоче креслення (структура, вимоги до виконання) : метод. вказівки / Л. П. Воробйов, М. Р. Ткач. - Миколаїв : УДМТУ, 2004. - 28 с. + ел. копія.
Keywords: робоче креслення; структура робочого креслення; конструювання деталей машин; креслення; правила виконання робочих креслень