Іртищева, І. О.Войт, О.С.Irtyshcheva, I. A.Voit, O. S.2022-06-202022-06-2020212312-3427https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/5533І. Іртищева, І. О. Стратегічні напрями розвитку органічної харчової продукції: теоретичні підходи / І. О. Іртищева, О. С. Войт // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Сер. "Економічні науки". – 2021. – № 2, т. 2. – С. 188–199.У статті досліджено теоретичні підходи щодо стратегічних напрямів розвитку органічної харчової продукції. Обґрунтовано стратегічні напрями розвитку харчової органічної продукції на макро-, мезо-, мікрорівнях. Доведено, що основними стратегічними напрямами розвитку органічної харчової продукції є гармонізація вітчизняного законодавства до міжнародного, розроблення стратегії, державних та регіональних програм, обіг та маркування органічної продукції.ukорганічна харчова продукціястратегічні напрямитеоретичні підходипроблемифакториorganic food productsstrategic directionstheoretical approachesproblemsfactorsСтратегічні напрями розвитку органічної харчової продукції: теоретичні підходиArticle