Стратегічні напрями розвитку органічної харчової продукції: теоретичні підходи - Іртищева, І. О.; Войт, О.С.; Irtyshcheva, I. A.; Voit, O. S. (My University, 2021)
У статті досліджено теоретичні підходи щодо стратегічних напрямів розвитку органічної харчової продукції. Обґрунтовано стратегічні напрями розвитку харчової органічної продукції на макро-, мезо-, мікрорівнях. Доведено, що основними стратегічними напрямами розвитку органічної харчової продукції є гармонізація вітчизняного законодавства до міжнародного, розроблення стратегії, державних та регіональних програм, обіг та маркування органічної продукції.
І. Іртищева, І. О. Стратегічні напрями розвитку органічної харчової продукції: теоретичні підходи / І. О. Іртищева, О. С. Войт // Вісник ХНАУ ім. В. В. Докучаєва. Сер. "Економічні науки". – 2021. – № 2, т. 2. – С. 188–199.
Keywords: органічна харчова продукція; стратегічні напрями; теоретичні підходи; проблеми; фактори; organic food products; strategic directions; theoretical approaches; problems; factors