Семіотико-соціолінгвістичні засади лінгвістичного аналізу - Філіппова, Ніна Михайлівна; Снігур, Лариса Анатоліївна (My University, 2007)
Данні вказівки представляють хрестоматію та систему завдань для самостійної роботи студентів з деяких проблем семіотичного і соціолінгвістичного аналізів. Призначені для студентів спеціальності "Прикладна лінгвістика".
Філіппова, Н. М. Семіотико-соціолінгвістичний аспект лінгвістичного аналізу : метод. вказівки / Н. М. Філіппова, Л. А. Снігур. - Миколаїв : НУК, 2007. - 68 с.
Keywords: семіотико-соціолінгвістичні засади; лінгвістичний аналіз; методичні вказівки; прикладна лінгвістика; семіотичний аналіз