Визначення характеристик теплоенергетичних апаратів при нестаціонарності течії в пучках труб - Кузнецов В. В.; Чурсін Д. І.; Шевцов А. П.; Kuznetsov V. V.; Chursin D. I.; Shevtsov A. P. (My University, 2023)
Для поліпшення техніко-економічних характеристик енергетичних установок об'єктів морської інфраструктури визначені умови інтенсифікації процесів теплоенергетичних апаратів завдяки впливу нестаціонарності течії в пучках труб. Такий підхід дозволяє вибрати конструктивні показники енергетичних та технологічних теплообмінних апаратів, а також систем енергетичних установок з урахуванням технічних умов обмеження. Обґрунтовано, що інтенсифікація теплопередачі способом перерозподілу опору форми і тертя з урахуванням витрат енергії на переміщення теплоносіїв відповідає модифікованому фактору аналогії Рейнольдса.
Characteristic’s determination of the heat power apparatus in case of non-stationary flow in pipe bundles
Кузнецов, В. В. Визначення характеристик теплоенергетичних апаратів при нестаціонарності течії в пучках труб = Characteristic’s determination of the heat power apparatus in case of non-stationary flow in pipe bundles / В. В. Кузнецов, Д. І. Чурсін, А. П. Шевцов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 656–658.