Концептуальні основи відродження соціальної інфраструктури агропродовольчої сфери на засадах сталого розвитку - Іртищева, І. О.; Стройко, Т. В. (My University, 2013)
Розроблено основні засади відродження соціальної інфраструктури агропродовольчої сфери, досліджено головні напрями та джерела її фінансування. Обґрунтовано напрями вдосконалення взаємодії держави та органів місцевого самоврядування з метою вирішення соціальних проблем.
Іртищева, І. О. Концептуальні основи відродження соціальної інфраструктури агропродовольчої сфери на засадах сталого розвитку / І. О. Іртищева, Т. В. Стройко // Економіка природокористування і охорони : зб. наук. пр. – Київ : ДУ ІЕПСР НАН України, 2013. – С. 22–28.
Keywords: соціальна інфраструктура; агропродовольча сфера; сталий розвиток; відродження; концепція; social infrastructure; agrofood sphere; sustainable development; revival; the concept