Сучасні підходи до навчання антикорупції: лайфхаки для уповноважених - Ломжець Юлія; Деркач Сергій; Дацко Катерина; Федоренко Анна (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник розкриває порядок організації та значення ефективної роботи із забезпечення обізнаності з питань додержання законодавства щодо запобігання корупції. Посібник також є практичним керівництвом для антикорупційних уповноважених, комплаєнс офіцерів і тренерів із антикорупції щодо ефективної реалізації цієї роботи в організації та підпорядкованих їй підрозділах. Крім того, матеріали посібника мають на меті познайомити широкий загал із прогресивними тренінговими методами та методиками проведення онлайн- та офлайн-навчання з антикорупційної тематики.
Сучасні підходи до навчання антикорупції: лайфхаки для уповноважених : навч.-метод. посібник / Ю. Ломжець, С. Деркач, К. Дацко, А. Федоренко. – Київ, 2023. – 97 с.