Вдосконалення конструкції охолоджувача газоповітряної суміші газового двигуна потужністю 700 кВт. Прототип – 6ГЧН 25/34 - Жихар Руслан Олександрович (My University, 2026)
Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на тему «Вдосконалення конструкції охолоджувача газоповітряної суміші газового двигуна потужністю 700 кВт. Прототип - 6ГЧН25/34» складається із Вступу, 4 розділів, Висновку та 10 Додатків – 4–х специфікацій та 6 листів креслень формату А4. В текстовій частині пояснювальної записки приведений опис конструкції газового двигуна-прототипу 6ГЧН25/34, розрахований робочий процес проектованого двигуна з визначенням його основних параметрів, приведене обґрунтування розробленої конструкції охолоджувача газоповітряної суміші. На завершення в кваліфікаційній роботі розроблені заходи з охорони праці та навколишнього середовища, зроблено загальні висновки по виконаній роботі. Додатки до пояснювальної записки містять специфікації на двигун-генератор ДвГА-665, газовий двигун 6ГЧН25/34, охолоджувач газоповітряної суміші та секції охолодження, креслення газового двигуна-генератора ДвГА-665, запроектованого двигуна 6ГЧН25/34 (поперечний переріз), креслення складальні охолоджувача газоповітряної суміші та секції охолодження, робоче креслення дошки трубної нерухомої.
Development of improved construction of a coolant cooler for a stationary gas engine with a capacity of 700 kW. Prototype – 6GCH25/34
Жихар, Р. О. Вдосконалення конструкції охолоджувача газоповітряної суміші газового двигуна потужністю 700 кВт. Прототип – 6ГЧН 25/34 = Development of improved construction of a coolant cooler for a stationary gas engine with a capacity of 700 kW. Prototype – 6GCH25/34 : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / Р. О. Жихар ; наук. кер. О. І. Грабовенко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2026. – 67 с.
Keywords: газовий двигун; робочий цикл; охолоджувач газоповітряної суміші; секція охолодження; трубна дошка; охорона праці; 142 "Енергетичне машинобудування"; gas engine; working cycle; cooler of gas-air mixture; cooling section; tubular board; labor protection