Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Ринок фінансових послуг» - Приходько Наталя Василівна; Зінченко Андрій Ігорович (My University, 2025)
Вміщено мету, структуру курсової роботи. Визначено вимоги до їх оформлення, представлення до захисту, порядок захисту, а також надана тематика курсових робіт. Призначено для здобувачів другого (магістерського) ступеня вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» денної та заочної форм навчання.
Приходько, Н. В. Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Ринок фінансових послуг» / Н. В. Приходько, А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 50 с.