Високовольтний квазірезонансний перетворювач із синхронним ключем - Павлов, Г. В.; Обрубов, А. В. (My University, 2010)
Проаналізована схема заміщення інвертора високовольтного однотактного квазірезонансного перетворювача і запропонована структура локальної системи керування, яка забезпечує оптимальну комутацію силового ключа при змінах параметрів елементів схеми. = The analysis of an equivalent circuit of the inverter of high-voltage single-cycle quasiresonant converter is given and the structure of a local control system is offered. It provides optimal switching of a power key at circuit elements’ parameter changes
Павлов, Г. В. Високовольтний квазірезонансний перетворювач із синхронним ключем / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2010. – № 4. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/24983/22444.
Keywords: високовольтний квазірезонансний перетворювач; локальна система керування; помножувач напруги; резонанс; резонансна частота; high-voltage quasi-resonant converter; local control system; voltage multiplier; resonance; resonant frequency