Управління ризиками інвестиційного проєкту підприємства - Очеретяний М. М.; Ocheretianyi Mykola (НУК, 2024)
У кваліфікаційній роботі було досліджено теоретичні аспекти управління ризиками в інвестиційному проєкті, проведено аналіз сучасних інформаційних систем та технологій управління ризиками та виконано побудову моделі управління ризиками при реалізації інвестиційних проєктів підприємства.
Risk management of an enterprise investment project
Очеретяний, М. М. Управління ризиками інвестиційного проєкту підприємства = Risk management of an enterprise investment project : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / М. М. Очеретяний ; наук. кер. К. Л. Семенчук. – Миколаїв : НУК, 2024. – 84 с.
Keywords: управління проєктами; інвестиційний проєкт; ризик; управління ризиками; система управління ризиками; невизначеність; модель управління ризиками; реєстр ризиків; 122 “Комп’ютерні науки“; project management; investment project; risk; risk management; risk management system; uncertainty; risk management model; risk register