Підвищення екологічної безпеки суднобудівного підприємства на основі впровадження системи екологічного менеджменту = Enhancing ecological safety of a shipbuilding enterprise through the implementation of ecological management system - Ремешевська, Ірина Володимирівна; Remeshevska, I. (My University, 2012)
Дисертаційна робота присвячена підвищенню екологічної безпеки суднобудівного підприємства на основі впровадження системи екологічного менеджменту, яка враховує особливості функціонування підприємства = The dissertation is devoted to increasing of ecological safety of shipbuilding enterprise based on the introduction of ecological management system, which takes into account the enterprise functioning.
Ремешевська, І. В. Підвищення екологічної безпеки суднобудівного підприємства на основі впровадження системи екологічного менеджменту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 21.06.01 / І. В. Ремешевська ; наук. кер. С. С. Рижков. - Миколаїв, 2012. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: екологічна безпека; екологічний менеджмент; суднобудування України; суднобудівні підприємства; техногенне забруднення; техногенно небезпечні процеси суднобудівного підприємства; ecological safety; shipbuilding enterprise; technological processes; ecological management system