Шостак Володимир Павлович - Гординець, Світлана Юріївна; Панченко, Тетяна Степанівна (My University, 2012)
Бібліографічний покажчик присвячується 70-річчю з дня народження кандидата технічних наук, професора кафедри суднових та стаціонарних енергетичних установок Машинобудівного інституту Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Шостака Володимира Павловича.
Шостак Володимир Павлович : бібліографічний покажчик / уклад. С. Ю. Гординець, Т. С. Панченко. – Миколаїв : НУК, 2012. – 34 с.
Keywords: Шостак Володимир Павлович; бібліографічний покажчик; наукові праці; Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова; суднові та стаціонарні енергетичні установки