Інтегрований підхід до он-лайн навчання інформаційним технологіям та природничим дисциплінам у технічному університеті - Дудченко О. М.; Літвінова М. Б.; Штанько О. Д.; Dudchenko Oleg; Litvinova Maryna; Shtanko Oleksandr (My University, 2023)
Проведено практичне дослідження ефективності інтегрованого дистанційного навчання інформаційним технологіям і природничим дисциплінам у технічному університеті. Розглянуто ефективність застосування та поєднання різних методів проведення занять і запропоновані нові навчальні технології, що дозволяють покращити загальний рівень викладання інформаційних технологій та природничих дисциплін і розширити загальноосвітню базу студентів.
An Integrated Approach to Online Information Technology and Natural Sciences Teaching in Technical University
Дудченко, О. М. Інтегрований підхід до он-лайн навчання інформаційним технологіям та природничим дисциплінам у технічному університеті = An Integrated Approach to Online Information Technology and Natural Sciences Teaching in Technical University / О. М. Дудченко, М. Б. Літвінова, О. Д. Штанько // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 555–557.