Інформаційно-освітній портал бібліотек ВНЗ як крок на шляху до створення єдиного інформаційного простору регіону - Костирко, Тамара Миколаївна; Kostyrko, T. M. (My University, 2007)
У статті розглядається проект об'єднання ресурсів бібліотек ВНЗ м. Миколаєва (Україна) в єдиний інформаційно-освітній портал. Викладені цілі і принципи створення порталу, перераховуються основні інформаційні ресурси, що надаються.
Information and education portal of academic libraries as a step for the common regional informational space
Костирко, Т. М. Інформаційно-освітній портал бібліотек ВНЗ як крок на шляху до створення єдиного інформаційного простору регіону [Електронний ресурс] / Т. М. Костирко // Материалы IV Междунар. конф. ''Библиотеки и информационные ресурсы в современном мире науки, культуры, образования и бизнеса'' (Крым – 2007). – М., 2007. – CD. Систем. требования: IВМ РС, Windows 2000 или выше. – Загл. с этикетки диска.
Keywords: бібліотеки ВНЗ; інформаційний простір регіону; Інформаційно-освітній портал; інформаційні ресурси; інтеграція ресурсів