Виставкова діяльність як ефективний інструмент стимулювання збуту промислової продукції - Єрмократій, А. О.; Гришина, Н. В.; Yermokratii, A. A.; Grishina, N. V. (My University, 2019)
Доповідь присвячена висвітленню стану та ефективності виставкової діяльності як ефективного інструменту стимулювання збуту промислових підприємств. Розглянуто виставкову діяльність у галузі суднобудування.
Economics Exhibition activity as effective tool of industrial products promoting
Єрмократій, А. О. Виставкова діяльність як ефективний інструмент стимулювання збуту промислової продукції / А. О. Єрмократій, Н. В. Гришина // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 201–204.
Keywords: виставка; виставкова діяльність; збут; промисловість; конкурентна спроможність; exhibition; exhibition activity; sales; industry; competitiveness