Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу "Ціноутворення" - Ямніков, Костянтин Борисович (My University, 2003)
Містять індивідуальне завдання для вивчення методів ціноутворення, теоретичні відомості та рекомендації щодо порядку виконання контрольних робіт з курсу "Ціноутворення" студентами інженерно-економічного факультету заочного відділення.
Ямніков, К. Б. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу "Ціноутворення" / К. Б. Ямніков. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; ціноутворення; собівартість продукції; прибуток; рентабельність; життєвий цикл товару; цінова політика