Вдосконалення системи паливоподачі високообертового двигуна - Свіщенко Денис Олегович (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення роботи паливної системи двигуна CAT 3508 шляхом використання насос-форсунок. Розглянуто економічний ефект від модернізації. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 70 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А1 та 2 кресленнях формату А2.
Свіщенко, Д. О. Вдосконалення системи паливоподачі високообертового двигуна : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Д. О. Свіщенко ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2024. – 66 с.
Keywords: паливна система; насос-форсунка; впорскування; економічність; 142 ''Енергетичне машинобудування''; fuel system; pump injector; injection; efficiency