Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Водопостачання, водовідвід, поліпшення якості води" - Рижков, Сергій Сергійович; Благодатний, Володимир Валентинович; Мозговий, Андрій Михайлович; Морозова, Наталя Вікторівна (My University, 2009)
Викладено теоретичні основи для проведення розрахунків водоспоживання та водовідведення, а також визначення якості природних вод. Наведено приклади розрахунків водного балансу, обсягів водоспоживання та стічних вод, необхідного ступеня очищення стічних вод, розбавлення вод у водотоках. Призначені студентам спеціальності 8.070801 "Екологія та охорона навколишнього середовища", а також можуть бути використані при виконанні розділів дипломних проектів студентами інших спеціальностей.
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Водопостачання, водовідвід, поліпшення якості води" / С. С. Рижков, В. В. Благодатний, А. М. Мозговий, Н. В. Морозова. - Миколаїв : НУК, 2009. - 44 с.
Keywords: методичні вказівки; водопостачання; екологія; водовідвід; якість води; водоспоживання