Semantics of Intensity: Universal Intensifiers - Filippova, Nina (My University, 2009)
На прикладі концептуального аналізу концепту Love показано можливість виділення універсальних.
Filippova, N. Semantics of Intensity: Universal Intensifiers / N. Filippova // Materials of the XIV All-Ukrainian сonf. "Discovery Learning Content – Based Learning". – Харків, 2009. – С. 4–5.
Keywords: інтенсивність як семантична категорія; концепт Love