Зварювальні джерела живлення. Збірник лабораторних робіт з тестовими завданнями - Драган Станіслав Володимирович (My University, 2023)
Уміщено методику проведення циклу лабораторних робіт з вивчення сучасних типових однопостових джерел живлення для дугового зварювання постійним та змінним струмом. Кожна робота передбачає вивчення конструкції, електричної схеми та дослідження експлуатаційних характеристик джерела і супроводжується короткими теоретичними відомостями, контрольними питаннями та зразками тестових завдань для самостійного опрацювання. Призначено для студентів спеціальності 131 «Прикладна механіка», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг зварювання та споріднених процесів». Може бути корисним при виконанні кваліфікаційної роботи на здобуття першого освітнього рівня (бакалавр).
Драган, С. В. Зварювальні джерела живлення. Збірник лабораторних робіт з тестовими завданнями : навч. посібник / С. В. Драган. – Миколаїв : НУК, 2023. – 120 с.