Концептуальний аналіз поняття "прикладна лінгвістика" як основа навчального плану спеціальності - Філіппова, Н. (My University, 2005)
Представляється доречним висвітлити зв’язки між тими теоретичними і практичними курсами, які пред’являються студентам, і взагалі розглядати цілісну картину навчального процесу на основі інтегрованого підходу до комунікативної, епістемічної та когнітивної функції мови.
Філіппова, Н. Концептуальний аналіз поняття "прикладна лінгвістика" як основа навчального плану спеціальності / Н. Філіппова // Матеріали VI всеукр. конф. "Гуманітарна освіта в профільних вищих навчальних закладах: проблеми і перспективи". У 2 т. – Київ, 2005. – Т. 2. – С. 122–124.
Keywords: концептуальна інтерактивна модель; прикладна лінгвістика; лінгвістичне конструювання; моделювання мови