Physical education in US universities in the context of experience formation - Лелека Віталій Миколайович (My University, 2023)
У статті розкрито пріоритети фізичного виховання в університетах США. Одним із основних мотивів спортивного вдосконалення здобувачів-спортсменів є прагнення отримати фінансову підтримку (спортивну стипендію) або забезпечити найбільш сприятливі умови для вступу до вищого навчального заклад.
Фізичне виховання в університетах США в контексті формування досвіду
Фізичне виховання в університетах США в контексті формування досвіду = Physical education in US universities in the context of experience formation / В.М.Лелека // Перспективи та інновації науки. - 2023. - № 13 (31). - С.40-47.
Keywords: Студентська молодь; Заклади освіти