Педагогічні умови формування естетичної культури молодших школярів у процесі навчальних занять із хореографії - Султанова Наталя Вікторівна; Яневський Вячеслав Олександрович (My University, 2025)
Формування естетичної культури молодших школярів єважливим аспектом сучасної освіти, оскільки впливає на їхній світогляд,художньо-естетичний розвиток та особистісне становлення. Хореографія яквид мистецтва сприяє гармонійному розвитку дітей, формуванню їхньогоемоційного інтелекту, творчого потенціалу та навичок самовираження. Вумовах модернізації освітнього процесу виникає необхідність пошукуефективних педагогічних умов, що забезпечать повноцінне естетичне вихованнязасобами хореографії.
Pedagogical conditions for the formation of aesthetic culture of junior schoolchildren in the process of choreography classes
Султанова Н.В. Педагогічні умови формування естетичної культури молодших школярів у процесі навчальних занять із хореографії / Н.В. Султанова, В.О. Яневський // Педагогічна Академія: наукові записки. 2025. №15
Keywords: естетична культура; молодші школярі; хореографія; педагогічні умови; мистецьке виховання