Методичні вказівки до виконання практичних і розрахунково-графічних робіт за темою "Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об'єктах, транспорті і застосуванні хімічної зброї" - Михайлюк, Валерій Олександрович; Пінін, В. Г. (My University, 2002)
Містять відомості щодо виконання практичних і розрахунково- графічних робіт з курсів "Безпека життєдіяльності" та "Цивільна оборона". Вони призначені для студентів усіх спеціальностей та форм навчання університету. Крім того, дані вказівки можуть бути корисними для студентів під час виконання розділу "Цивільна оборона" дипломного проекту.
Михайлюк, В. О. Методичні вказівки до виконання практичних і розрахунково-графічних робіт за темою "Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об'єктах, транспорті і застосуванні хімічної зброї" / В. О. Михайлюк, В. Г. Пінін. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 32 с. + ел. копія.
Keywords: оцінка хімічної обстановки; аварії на хімічно небезпечних об'єктах; застосування хімічної зброї; безпека життєдіяльності; цивільна оборона