Off-balance accounting in the modern information system of an enterprise - Klymenko, Nataliia; Nosovets, Oleksandra; Sokolenko, Liudmyla; Hryshchenko, Olena; Pisochenko, Tetiana (My University, 2019)
Враховуючи фактичні вимоги господарської діяльності щодо забезпечення потреб аналітичного обліку та внутрішнього контролю фактів та операцій на позабалансових рахунках, була запропонована система їх документування в контексті, необхідному для прийняття управлінських рішень. Запропоновано використовувати метод їх відображення з використанням диграфічної системи записів, переліку аналітичного позабалансового обліку та для забезпечення єдиних методологічних підходів до позабалансового обліку. Облікова політика підприємства була розроблена в контексті позабалансового обліку, як сукупність принципів, методів та процедур, що використовуються підприємством для відображення господарських фактів та операцій на позабалансових рахунках та складання та складання звітності.
Off-balance accounting in the modern information system of an enterprise / N. Klymenko, O. Nosovets, L. Sokolenko, O. Hryshchenko, T. Pisochenko // Academy of Accounting and Financial Studies Journal. – 2019. – Vol. 23, iss. 2. – С. 1–6. – Режим доступу : https://www.abacademies.org/articles/offbalance-accounting-in-the-modern-information-system-of-an-enterprise-8403.html
Keywords: Off-Balance Accounting; Digraphic Records System; Management Decisions; Information Needs Of Users; Balanced Scorecard