Методичні вказівки до самостійної роботи студентів заочної форми навчання при вивченні дисципліни "Опір матеріалів". Ч. 1 - Коростильов, Л. І.; Клименков, С. Ю.; Литвиненко, Д. Ю.; Соков, В. М.; Дядюра, Є. Ю.; Морозан, Л. М.; Ткаченко, Ю. М. (My University, 2020)
Наведено матеріали, необхідні для самостійної роботи студентів при вивченні першої частини програми дисципліни "Опір матеріалів" з посиланням на основну літературу, зміст, вихідні дані, приклади і рекомендовану літературу для виконання індивідуальних розрахункових робіт, контрольної роботи, питання до захисту робіт, складання заліку і екзамену, типові задачі, а також перелік основної і додаткової літератури. Ці вказівки можуть бути використані також студентами денної форми навчання.
Методичні вказівки до самостійної роботи студентів заочної форми навчання при вивченні дисципліни "Опір матеріалів". Ч. 1 / Л. І. Коростильов, С. Ю. Клименков, Д. Ю. Литвиненко, В. М. Соков, Є. Ю. Дядюра, Л. М. Морозан, Ю. М. Ткаченко. – Миколаїв : НУК, 2020. – 48 с.
Keywords: опір матеріалів