Роль соціальної відповідальності у брендингу підприємств України в умовах війни - Гено Д. С.; Heno D. (НУК, 2024)
Гено Д. С. «Роль соціальної відповідальності у брендингу підприємств України в умовах війни» магістерська робота на здобуття другого ступеня вищої освіти «магістр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка теоретико-методичних положень і практичних рекомендацій щодо інтеграції соціальної відповідальності у стратегічний брендинг підприємств України в умовах військового конфлікту. У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи соціальної відповідальності підприємств; досліджено еволюцію підходів – від традиційного CSR до ESG-парадигми; проаналізовано значення соціальної відповідальності для екологічного, соціального та управлінського аспектів брендингу. Особливу увагу приділено інтеграції ESG у брендинг як стратегічного інструменту підвищення конкурентоспроможності та формування довіри споживачів і інвесторів. Досліджено адаптацію українських підприємств до умов війни, зокрема інноваційні підходи до управління бізнес-процесами, трансформацію стратегій розвитку та роль соціально відповідальних ініціатив у зміцненні бренду під час кризи. Розроблено економіко-математичну модель оцінки ефективності ESG-стратегії підприємства під час війни і розроблено рекомендації щодо впровадження та оптимізації ESG-стратегій, ефективної комунікації соціально відповідальних ініціатив підприємств в сучасних умовах повномасштабної війни.
The Role of Social Responsibility in the Branding of Ukrainian Enterprises Under Wartime Conditions
Гено, Д. С. Роль соціальної відповідальності у брендингу підприємств України в умовах війни = The Role of Social Responsibility in the Branding of Ukrainian Enterprises Under Wartime Conditions : магістерська робота ; спец. 076 ''Підприємництво та торгівля'' / Д. С. Гено ; наук. кер. В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 95 с.
Keywords: соціальна відповідальність; брендинг підприємств; ESG-стратегії підприємства; економіко-математична модель; 076 ''Підприємництво та торгівля''; social responsibility; enterprise branding; ESG strategies of the enterprise; economic-mathematical model